Dansemusik-Musik til festen-Festmusik

 Bandet
Dansemusik og festmusik med et rigtigt band
Hound Dogs består af tre nordjyske musikere, alle tre velfunderede indenfor rock, pop og dansemusik. Sammenlagt har bandet op mod 100 års erfaringer som rytmiske musikere i kendte bands som f.eks. Sunnyboys, Peace, Magic, Moonlight og Clock Rock Bluesband...

Det er et fælles udgangspunkt for de tre musikere, at det er lysten der driver værket. Du vil derfor opleve et band hvor spilleglæden og energien smitter helt ud på dansegulvet.
Bandet tilpasser sig ubesværet festens stemning, og giver præcis det lift som kun et rigtigt band med erfarne musikere kan gøre.

De tre gutter i Hound Dogs deler iøvrigt den opfattelse, at musik skal spilles live, og helt uden forprogrammerede rytmer og kunstige lyde. Hound Dogs leverer derfor 100% håndlavet dansemusik til din fest.

Backstage
Hvis du interesserer dig for teknikken bag musikken, kan du kommer med en tur bag scenendu ved at klikker på billederne af bandmedlemmerne. Her kan du finde billeder og beskrivelser af deres instrumenter og andet grej.Jesper Bech

Trommer og vokal
Læs mere Keld Fihl Jensen
Bas og vokal
Læs mere

.

Erik Gaden Jensen

Guitar og vokal
Læs mere

Hound Dogs lydanlæg
Hound Dogs råder ovet et topmoderne og kompakt PA-anlæg. Anlægget sikre en fremragende professionel lydkvalitet i både små og store spillelokaler.
Hound Dogs fylder ikke lokalet med unødigt grej og elektronik, og bandet lægger vægt på at levere musikken i en passende lydstyrke, så der både kan danses og føres samtale i festlokalet.

Er du teknisk interesseret, kan du læse mere om
PA-anlæget herSpilleglæde, erfaring og engagement er din sikkerhed for professionel underholdning til festen.
 

Priser og booking af band danseorkester musikere dansemusik festmusik danseorkestre 60'er musik til festen i Jylland, Nordjylland og Midtjylland hounddogs.dk senest opdateret 27-08-2013                                                                                       Copyright  ©Erik Gaden Jensen