Dansemusik-Musik til festen-Festmusik

 Repertoire
D
ansemusik til det blandede puplikum
Hound Dogs spiller dansemusik sammensat af de bedst pop-og rockhits fra 50'erne, 60'erne, 70'erne, 80'erne, 90'erne og videre op i dette årtusinde.

Du finder rullende rock, stille sjælere, pulserende pop, længselfuld
country og blødende blues... - ja kort sagt en super dansecoctail der vækker begejstring hos det voksne puplikum.

Den helt lette dansktopmusik og den tungeste rock spiller bandet ikke, så er det disse genrer du ønsker til festen, er det ikke Hound Dogs du skal booke.

I rullemenuen herunder finder du vores repertoire med sangens tittel, samt navne på nogle af de bands og sangere der er kendte for at have indspillet numrene.


Ret til ændringer uden varsel forbeholdes

Sammensæt din dansemusik efter eget ønske
Du kan eventuelt selv lave en liste af dine favoritnumre fra vores repertoire. Bare giv os listen inden din fest, så spiller vi din ønskemusik.

Du kan naturligvis også trygt overlade sammensætning af sætliste til os. Vi har mange års erfaring i at udvælge dansemusik efter publikums sammensætning.

 HOUND DOGS
Dansemusik og festmusik
 

 


Hound Dogs sætter gang i dansegulvet
 


 Dansemusik med Hound Dogs er en omhyggeligt blandet coctail, det appelerer til ung og gammel.

Priser og booking af band danseorkester musikere dansemusik festmusik danseorkestre 60'er musik til festen i Jylland, Nordjylland og Midtjylland hounddogs.dk senest opdateret 27-08-2013                                                                                       Copyright  ©Erik Gaden Jensen