Dansemusik-Musik til festen-Festmusik

 FAQ
Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på en række typiske spørgsmål, som beskriver de betingelser og praktiske forhold der gælder i forbindelse med et arrangement med Hound Dogs.
Har du yderligere spørgsmål i forbindelse med et arrangement, er du velkommen til at kontakte os.

- Skal der skrives kontrakt?
Vi kræver normalt ikke en kontrakt. En aftale indgået via mail er fyldestgørende og gensidigt bindende, når den er bekræftet af begge parter.  Såfremt arrangøren ønsker det, fremsender vi dog gerne Dansk Musiker Forbunds standardkontrakt.
- Hvor meget plads og strøm kræver bandet?
Til arrangementer i lokalestørrelser op til ca. 400 m2, skal vi bruge minimum 4 x 2 mtr. gulvplads, og have en almindelig 230 volt 10 amp. stikkontakt inden for rækkevidde.
 
Ved arrangementer i festlokaler over ca. 400 m2, er det nødvendigt med minimum 5 x 3 mtr. gulvplads, og 3 x 230 Volt fordelt på tre faser ved scenekanten.
- Skal der være en scene?
Nej, det er slet ikke nødvendigt. Hvis det er muligt, foretrækker Hound Dogs faktisk at stå på dansegulvet frem for på en scene. Vi kan dog sagtens indrette os på en scene, hvis arrangørerne foretrækker denne placering.
- Hvornår stiller I instrumenterne op?
Vi ankommer ca. en time inden vi er bestilt til at spille.
- Spiller I også under spisningen?
Nej, Hound Dogs spiller ikke dinnermusik. Vores repertoire er sammensat af rockende og gyngende dansemusik beregnet til at lokke dine gæster op af stolen, og ud på dansegulvet  efter  middagen.
- Hvad hvis spisningen trækker ud?
Hvis I ikke er færdige med at spise til den planlagte tid, venter vi stille og roligt i baglokalet, indtil middagen er slut. Vi tilbyder ikke at spille under spisningen, da vi ikke spiller dinnermusik, - jævnfør spørgsmål og svar ovenfor.
Vi slutter som udgangspunkt til den aftalte tid, men giver selvfølgelig gerne et par ekstranumre.
- Kan I spille overtid?
Ja, normalt er det ikke et problem at købe en times ekstra dansemusik.
- Hvordan med betalingen?
Betalingen skal erlægges i kontanter senest umiddelbart efter arrangementet. Bankoverførsel eller cheks kan ikke anvendes uden forudgående aftale.
- Har bandet en pressemeddelse?
Ja, pressemeddelsen kan hentes her, og må frit bruges i forbindelse med markedsføring af et arrangement med Hound Dogs.

Læs evt. bandets råd og erfaringer til festarrangører

 HOUND DOGS
Dansemusik og festmusik
 

 

Hound Dogs sætter gang i dansegulvet

 

 

 

Hound Dogs sætter gang i dansegulvet

 
Dansemusik med et rigtigt band
sætter gang i dansegulvet til din næste fest.

Priser og booking af band danseorkester musikere dansemusik festmusik danseorkestre 60'er musik til festen i Jylland, Nordjylland og Midtjylland hounddogs.dk senest opdateret 27-08-2013                                                                                       Copyright  ©Erik Gaden Jensen